x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu la o conductă de transport ţiţei în localitatea Clejani, judetul Giurgiu

Incendiu la o conductă de transport ţiţei în localitatea Clejani, judetul Giurgiu

30 Noi 2016   •   17:01
Incendiu la o conductă de transport ţiţei în localitatea Clejani, judetul Giurgiu

Detaşamentul de intervenţii de la Roata de Jos, judeţul Giurgiu, a intervenit miercuri după-amiază pentru stingerea unui incendiu apărut la o conductă de transport ţiţei din localitatea Clejani, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

"Prin 112 am fost anunţaţi de un trecător că în comuna Clejani, în spatele unor grădini, prin zona pe unde trece conducta de alimentare cu petrol, ţiţei, a izbucnit un incendiu. La faţa locului s-a deplasat echipajul de intervenţii cel mai apropiat de locul producerii incendiului, din localitatea Roata de Jos, format din cinci subofiţeri care au acţionat cu o autospecială cu apă şi spumă. La locul incendiului a sosit şi o echipă de intervenţie de la Petrom care a oprit alimentarea conductei în zonă', a declarat Florin Neguţ.

Potrivit acestuia, pompierii au reuşit stingerea incendiului în aproximativ o oră şi jumătate, dar 'un echipaj va rămâne la faţa locului pentru a asigura zona până la înlocuirea conductei afectate'.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele producerii incendiului, iar specialiştii ISU şi cei de la Petrom efectuează cercetări în acest sens.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: incendiu clejani giurgiu titei conducta