x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu puternic lângă Ambasada SUA: O maşină a ars la subsolul unui bloc din apropiere

Incendiu puternic lângă Ambasada SUA: O maşină a ars la subsolul unui bloc din apropiere

09 Sep 2011   •   07:59
Incendiu puternic lângă Ambasada SUA: O maşină a ars la subsolul unui bloc din apropiere

Un incendiu puternic a izbucnit, in aceasta dimineata, in subsolul unui bloc de langa Ambasada SUA. O masina a ars in parcarea subterana.

UPDATE 13:06 - Incendiul a fost stins, dar pompierii au ramas la fata locului pentru a identifica eventuale focare ascunse, a indeparta masina care a ars in intregime si pentru a face cercetarile privind cauzele incendiului.

Pompierii incearca sa patrunda in subsolul blocului, pentru a stinge incendiul. Trei autospeciale cu apa si spuma, una de la descarcerare si un echipaj de prim ajutor au intervenit in zona.

Se pare ca incendiul a pornit de la o masina care se afla in parcarea din subsolul blocului din Complexul Rezidential Parc. O persoana a avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce ar fi intervenit pentru stingerea incendiului.

Nu exista niciun pericol ca focul sa se extinda la noul sediu al Ambasadei SUA, intrucat intre acesta si blocul unde se afla masina de teren in flacari se afla un teren viran, anunta Mediafax, care citeaza reprezentanti ISU.

'La fata locului se afla doua autospeciale cu apa si spuma, un mobil de descarcerare si o ambulanta de prim ajutor. Este inundat de fum subsolul de la doua scari de bloc. Sunt aproximativ 15 masini parcate una dintre acestea fiind incendiata'', au explicat oficiali ai ISU.

×