x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Info

Info

12 Oct 2005   •   00:00
IASI. Fetita de la Iasi, care a supravietuit operatiei de separare de corpul surorii sale siameze, a murit luni noapte la Spitalul Sfanta Maria. In cele aproape patru saptamani de viata, bebelusul a fost conectat la aparate, pentru ca nu putea respira singur. Decesul a fost cauzat de faptul ca inima, plamanii, rinichii si ficatul fetitei nu erau suficient dezvoltati.

VASLUI. Vicepresedintele Consiliului Judetean a fost amendat de Curtea de Conturi Vaslui cu 25 milioane de lei vechi, pentru ca a cumparat pentru institutia pe care o conduce o masina din import. Legea nu permite decat achizitionarea de masini din productia interna. Vasile Mihalachi e multumit insa ca a scapat doar cu o amenda. (Catalina Vieru)

CLUJ. Penitenciarul din Cluj-Napoca a fost inchis, incepand de ieri, la ordinul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, pe o perioada deocamdata necunoscuta, pentru ca institutia are datorii de peste 10 miliarde de lei vechi la diversi furnizori, transmite Mediafax.

EXTRADARE "GURU". Procesul de extradare a lui Gregorian Bivolaru a inceput ieri in Suedia. Liderul MISA a fost retinut de autoritatile suedeze, in baza mandatului de arestare emis in lipsa de Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti. Cererea de extradare, trimisa de autoritatile romane Ministerului de Justitie din Suedia in urma cu sase luni, ar putea primi raspunsul in cel mult o saptamana, potrivit unor surse din Ministerul Justitiei. (V.F.)

INCENDIU PE NAVA OLTENITA. Victima incendiului produs cu 10 zile in urma pe nava Oltenita, Doina Maruneac, a fost inmormantata ieri in satul buzoian Oreavu, transmite Mediafax. Femeia - membra a formatiei de muzica usoara de pe vasul de croaziera - este singura victima a tragediei produse la bordul navei.

TERENURI MAI SCUMPE. Preturile terenurilor au crescut in ultimele 18 luni cu 60%-70%, din cauza cererii mari de pe piata, insa se vor stabiliza in viitor, se arata intr-un raport realizat de compania CB Richard Ellis (CBRE). (E.S)

LOTO 6/49. Cea de-a doua castigatoare a Marelui premiu la tragerea speciala Loto a lunii octombrie s-a prezentat ieri la sediul Loteriei pentru a-si ridica banii. Norocoasa este o pensionara din Brasov. Pentru tragerea care i-a adus 42.253.257.000 ROL, femeia a jucat doua variante simple, pe un bilet care a costat 110. 000 ROL.
×
Subiecte în articol: observator