x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infotrafic: Circulaţie uşor îngreunată pe DN1 în Prahova spre munte; trafic intens spre litoral

Infotrafic: Circulaţie uşor îngreunată pe DN1 în Prahova spre munte; trafic intens spre litoral

02 Iul 2016   •   11:41
Infotrafic: Circulaţie uşor îngreunată pe DN1 în Prahova spre munte; trafic intens spre litoral

Circulaţia este uşor îngreunată pe DN1 Ploieşti - Braşov, între localităţile prahovene Nistoreşti şi Comarnic, iar pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti - Constanţa se circulă intens, a informat sâmbătă Centrul Infotrafic.

Mai multe echipaje de poliţie rutieră sunt prezente pentru fluidizarea circulaţiei pe raza staţiunilor montane.

Spre litoral, prin staţia de taxare de le Feteşti se trece fără probleme de fluenţă. Poliţiştii le reamintesc şoferilor că prin staţia de taxare se poate trece liber, cu obligativitatea ca plata taxei să se facă înainte sau ulterior trecerii, până a doua zi, la ora 24,00, la oricare dintre staţiile autorizate de distribuire a carburanţilor de pe autostradă sau prin SMS la numărul 7577.

În judeţul Constanţa, aglomeraţie este şi în zona sensului giratoriu de la Agigea, unde automobiliştii care se deplasează către staţiunile de pe malul mării trec de la două benzi de circulaţie pe sens la una singură.

Centrul Infotrafic anunţă că în judeţul Caraş Severin, pentru a se permite desfăşurarea "Campionatului regional de viteză în coastă FRAS România", sâmbătă, până la ora 18,00, circulaţia rutieră pe DN58 Reşiţa - Anina este închisă, pe tronsonul kilometric 44 +900 - 49+ 450 de metri. Traficul rutier se desfăşoară deviat, pe ruta ocolitoare DJ581- DC75 (Lupac - Clocotici- Caraşova).

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: infotrafic dn1 litoral