x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Infotrafic: Lucrări la infrastructura rutieră în mai multe zone ale țării

Infotrafic: Lucrări la infrastructura rutieră în mai multe zone ale țării

13 Mar 2021   •   10:00
Infotrafic:  Lucrări la infrastructura rutieră în mai multe zone ale țării

Sâmbătă dimineață se circulă fără probleme pe șosele din România. Totuși, în mai multe zone ale țării sunt lucrări de infrastructură.

Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că sâmbătă dimineața nu sunt drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau ca efect al condițiilor meteorologice nefavorabile, nici probleme deosebite privind fluența traficului.

Totuși, în mai multe zone ale țării sunt lucrări la infrastructura rutieră. Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București pe sensul către litoral, traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării lucrărilor de reabilitare a părţii carosabile.

În județul Timiș, pe DN68A Margina – Coșevița, între kilometrii 38 și 53 se execută lucrări de reabilitare a carosabilului. Reparațiile constau în înlocuirea structurilor rutiere afectate de trafic și de tonaj.

Circulația rutieră pe DN11 (E574) Târgu Secuiesc – Onești se desfășoară pe un fir, alternativ și semaforizat la kilometrul 107, pe raza localității Hârja din județul Bacău. Măsura a fost luată de autorități la sfârșitul lunii februarie pentru a permite efectuarea unor lucrări ce vizează creșterea gradului de siguranță rutieră.

De asemenea, au fost reluate lucrările de reparații la podul peste râul Ialomița, situat pe DN21 Drajna – Brăila, la kilometrul 89, în municipiul Slobozia. Pentru a permite executarea lucrărilor, au fost instituite restricții de circulație și traficul rutier pe pod se desfășoară pe un fir, alternativ, dirijat cu semafoare în ambele direcții. În plus, a fost instituită restricție pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, traficul fiind deviat pe varianta ocolitoare: DN21 – DJ 201 Ciulnița – Bordușelu – DJ 306A – Ciochina – DN2A.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: lucrări rutiere