x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Inspectorii vamali bucureşteni au confiscat produse cosmetice în valoare de circa 85.000 de euro

Inspectorii vamali bucureşteni au confiscat produse cosmetice în valoare de circa 85.000 de euro

20 Dec 2019   •   14:37
Inspectorii vamali bucureşteni au confiscat produse cosmetice în valoare de circa 85.000 de euro
Sursa foto: Victor Stroe

 Parfumuri şi articole cosmetice în valoare de aproximativ 85.000 de euro au fost reţinute în vederea confiscării de către inspectorii din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti, se arată într-un comunicat al Direcţiei Generale a Vămilor.


"În data de 18.12.2019, inspectorii Serviciului Supraveghere şi Control Vamal din cadrul Direcţiei Regionale Vamale Bucureşti au efectuat o acţiune ce a vizat combaterea traficului ilicit cu produse contrafăcute. Acţiunea a fost iniţiată în baza analizei de risc proprii şi a vizat depozite aflate într-un complex de depozite de pe raza judeţului Ilfov. Cu ocazia controalelor au fost descoperite şi reţinute în vederea confiscării un număr de 4.930 flacoane cu apă de parfum şi apă de toaletă şi 10.680 articole de cosmetică, respectiv rujuri, truse fard, fond ten, rimel, pudră, etc, în valoare totală estimată de aproximativ 85.000 euro", se menţionează în comunicat.

Potrivit sursei citate, bunurile în cauză, susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuală, erau inscripţionate cu numele unor mărci de prestigiu ca Mac, Huda Beauty, Chanel, Naked, Lancome, Armani, Prada, Boss etc.

AGERPRES

×