x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ioana Mihăilă, mesaj de Paște:Resimt și eu dorința de a fi împreună

Ioana Mihăilă, mesaj de Paște:Resimt și eu dorința de a fi împreună

01 Mai 2021   •   21:05
Ioana Mihăilă, mesaj de Paște:Resimt și eu dorința de a fi împreună
Sursa foto: Lucian Alecu

„Suntem în zile de sărbătoare, zile pe care ni le dorim fericite, alături de cei dragi, cu bucurie și liniște. După un an întreg vă spun că înțeleg această dorință de a fi împreună. O resimt și eu”, transmite Ioana Mihăilă, ministrul Sănătații, cu ocazia sărbătorilor pascale.

„Suntem în zile de sărbătoare, zile pe care ni le dorim fericite, alături de cei dragi, cu bucurie și liniște. După un an întreg vă spun că înțeleg această dorință de a fi împreună. O resimt și eu. O resimțim cu toții. Vreau totuși să vă reamintesc că suntem într-o perioadă complicată. Este al doilea Paște pe care îl petrecem în aceste condiții”, transmite ministrul Sănătății.

Ioana Mihăilă îi încurajează pe oameni să respecte măsurile de prevenire a infecției cu SARS-Cov-2 și să continue să se vaccineze.

„Zilele acestea, oferiți-vă și oferiți cadou șansa revenirii la normalitate prin vaccinare. Veți găsi centrele deschise și în aceste zile. Vă mulțumesc pentru că sunteți alături de noi în acest efort de a reveni la viața de dinainte de pandemie și vă urez Sărbători în tihnă și un Paște Luminat!", este mesajul ministrului Sănătații.

×
Subiecte în articol: ioana mihaila