x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis, după CSAT: Se vor aloca bani pentru achiziția echipamentelor de protecție

Iohannis, după CSAT: Se vor aloca bani pentru achiziția echipamentelor de protecție

26 Feb 2020   •   15:47
Iohannis, după CSAT: Se vor aloca bani pentru achiziția echipamentelor de protecție

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că CSAT a decis să aloce bani pentru achiziționarea echipamentelor individuale de protecție și anume „camere de izolare cu presiune negativă, izolete cu presiune negativă pentru transport pe targă și medicamente”.

„Am luat, astfel, în cadrul CSAT decizia alocării de către Guvernul României a resurselor financiare pentru achiziția de echipamente individuale de protecție, camere de izolare cu presiune negativă, izolete cu presiune negativă pentru transport pe targă și medicamente”, a afirmat Klaus Iohannis, la finalul ședinței CSAT de miercuri.

Conform evoluției de până acum în țările afectate, persoanele care pot dezvolta complicații în urma contractării coronavirusului sunt în special vârstnicii. Ca atare, o atenție specială trebuie acordată protejării acestei categorii mai vulnerabile”,

Toate cele 13 persoane care au intrat în contact cu cetățeanul italian care are infecție cu coronavirus au rezultate negative la testele efectuate de Institutul „Matei Balș”, a anunțat, miercuri, secretarul de stat în Ministerul Sănătății Nelu Tătaru, într-o conferință de presă.

sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: klaus iohannis