x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis, ironizat pe Facebook de comunitatea maghiară: „Planul de furat Ardealul“

Iohannis, ironizat pe Facebook de comunitatea maghiară: „Planul de furat Ardealul“

02 Mai 2020   •   11:50
Iohannis, ironizat pe Facebook de comunitatea maghiară: „Planul de furat Ardealul“

Iohannis este ironizat pe Facebook de comunitatea maghiară, într-un pamflet inspirat de un serial Netflix. Planul ar urma să fie pus în practică în noaptea de 1 Decembrie de „ungurii rebeli“, „samuraii secui“ şi „hipsterii unguri“.

Membrii comunităţii maghiare au început să distribuie pe Facebook un mesaj ironic la adresa preşedintelui Klaus Iohannis inspirat din serialul Netflix - „La Casa de Papel“.

Pamfletul este prezentat sub forma „Planul de furat Ardealul“ şi este însoţit de un afiş în care apar feţele mai multor lideri UDMR, printre care liderul Uniunii, Kelemen Hunor, afiş pe care este scris „Ardeal Heist, Casa de Werner, A Nagy Erdelyrablas“ – „An UDMR original series“.

Planul ar urma să fie pus în practică în noaptea de 1 Decembrie de „ungurii rebeli“, „samuraii secui“ şi „hipsterii unguri“.

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat dur PSD pentru legea privind autonomia Ţinutului Secuiesc, afirmând că social-democraţii se luptă în birourile secrete din Parlament ca „să dea Ardealul ungurilor”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: klaus iohannis ardeal