x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis, mesaj de 1 Mai: Suntem o națiune de oameni harnici, ambițioși și hotărâți să reușească

Iohannis, mesaj de 1 Mai: Suntem o națiune de oameni harnici, ambițioși și hotărâți să reușească

01 Mai 2021   •   11:18
Iohannis, mesaj de 1 Mai: Suntem o națiune de oameni harnici, ambițioși și hotărâți să reușească
Sursa foto: Presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis le-a transmis românilor un mesaj de 1 Mai. Suntem o națiune de oameni harnici, ambițioși și hotărâți să reușească, acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor după criza COVID, a spus șeful statului.

 

Klaus Iohannis a vorbit despre criza provocată de pandemie și despre efortul care va urma pentru relansarea economică.

„Munca și sacrificiile femeilor și bărbaților din întreaga lume sunt celebrate astăzi, de 1 Mai. Este important să nu uităm cât de dificilă a fost, de-a lungul istoriei, obținerea unor drepturi care ni se par acum absolut firești: condiții de lucru decente, răsplată corectă pentru efortul depus și egalitate de gen. Astăzi avem o șansă uriașă de a construi împreună, în perioada post COVID-19, România pe care ne-o dorim. Suntem o națiune de oameni harnici, ambițioși și hotărâți să reușească - acesta este spiritul în care vom relansa economia în beneficiul nostru, al tuturor!”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

×