x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Chifu: Un stat serios îşi aduce acasă infractorii condamnaţi. Mulţi nu vor mai dormi bine

Chifu: Un stat serios îşi aduce acasă infractorii condamnaţi. Mulţi nu vor mai dormi bine

19 Iul 2013   •   08:56
Chifu: Un stat serios îşi aduce acasă infractorii condamnaţi. Mulţi nu vor mai dormi bine
Sursa foto: Facebook

Consilierul prezidenţial pentru afaceri strategice şi securitate internaţională, Iulian Chifu, afirmă, referitor la cazul Omar Hayssam, că un "un stat serios îşi aduce acasă toţi infractorii condamnaţi".

"Un stat serios îşi aduce acasă toţi infractorii condamnaţi. Mulţi nu vor mai dormi bine vacanţa asta şi anii următori...", a comentat pe Facebook consilierul prezidenţial referitor la aducerea în ţară a lui Hayssam.

Într-un comunicat remis de biroul de presă al preşedintelui Băsescu se arată că "în dimineaţa zilei de 19 iulie a.c., a fost predat Poliţiei Române domnul Omar Hayssam. Aducerea sub autoritatea instituţiilor statului român pentru a-şi ispăşi pedeapsa cu închisoarea de 20 de ani pentru acte de terorism în cazul celor trei jurnalişti români răpiţi în Irak stabilită de instanţele româneşti este rezultatul unor activităţi complexe desfăşurate timp îndelungat de instituţiile de siguranţă naţională ale statului român".

De asemenea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui subliniază că detalii suplimentare privind acest subiect nu pot fi prezentate presei.

"Administraţia Prezidenţială înţelege interesul presei pentru acest subiect şi dorinţa de a cunoaşte detalii legate de operaţiunea de aducere în ţară a domnului Omar Hayssam, dar subliniază faptul că detalii suplimentare nu pot fi făcute publice. Preşedintele României, domnul Traian Băsescu, mulţumeşte instituţiilor şi ofiţerilor implicaţi în această amplă operaţiune, care, timp de mai bine de 5 ani, au urmărit cu tenacitate să-l aducă în ţară pe domnul Omar Hayssam pentru ispăşirea pedepsei", se arată în comunicatul dat publicităţii în această dimineaţă.

×