x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf armat pe A1: au fost furate 23 de kilograme de aur

Jaf armat pe A1: au fost furate 23 de kilograme de aur

09 Aug 2011   •   09:19
Jaf armat pe A1: au fost furate 23 de kilograme de aur

UPDATE: Masina atacata era un Volkswagen Passat, la bord aflandu-se doi angajati ai firmei, unul dintre acestia avand asupra sa un pistol cu bile. Cei trei atacatori au blocat masina in trafic agitand bastoane reflectorizante.

UPDATE: Masina care a fost pradata transporta bijuteriile de la o firma bucuresteana la o expozitie care se desfasoara la Sibiu. Politia a instalat filtre in tot judetul Arges, dar si in judetele limitrofe, cautarile desfasurandu-se si cu ajutorul unui elicopter.

Un autoturism care transporta bijuterii a fost blocat in trafic marti la kilometrul 83 al autostrazii Bucuresti - Pitesti, de persoane mascate si inarmate. Acestia au coborat dintr-o masina neagra cu girofar, fara insemnele politiei si, sub amenintarea armelor, au spart geamurile masinii si au furat 23 de kilograme de aur si bijuterii, a caror valoare estimata este de peste un milion de euro.

Masina care transporta valorile nu era specializat pentru astfel de operatiuni, fiind una obisnuita. Primele indicii arata faptul ca atacatorii au actionat la pont.

Citeste si Jaf la indigo! Pradat pentru a doua oara, acelasi scenariu: hotii l-au urmarit dupa ce a scos banii de la banca si l-au atacat

×
Subiecte în articol: autostradă bijuterii aur jaf armat