x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jaf la indigo! Prădat pentru a doua oară, acelaşi scenariu: hoţii l-au urmărit după ce a scos banii de la bancă şi l-au atacat

Jaf la indigo! Prădat pentru a doua oară, acelaşi scenariu: hoţii l-au urmărit după ce a scos banii de la bancă şi l-au atacat

de Mara Raducanu    |    27 Iun 2011   •   15:39

Masina in care se afla astazi barbatul a fost oprita de atacatori pe Soseaua de Centura a Capitalei, intre Jilava si Magurele, potrivit politiei. Barbatul le-a spus oamenilor legii ca hotii au spart geamul din stanga spate al masinii si i-au smuls sacosa in care avea aproximativ 250.000 de lei, bani pe care ii scosese de la banca in urma cu putin timp. Politistii de la Politia Ilfov se afla la fata locului si fac cercetari. Barbatul atacat a fost dus la spital pentru ingrijiri medicale, dupa ce a fost taiat de cioburi din geamul spart al masinii.

Citeste si: Jaf de 200.000 de euro pe soseaua de Centura

Jafuri la pont la drumul mare!

Scenariul s-a repetat si pe data de 10 iunie, cand aceeasi pesoana a fost pradata de irca 200.000 de euro (aproximativ 9 milioane de lei vechi) pe care ii scosese de la o banca din Capitala. El a spus ca a fost urmarit de mai multi indivizi din momentul in care a iesit din banca pana pe centura. La un moment dat a fost nevoit sa opreasca la marginea drumului pentru a repara o pana. Imediat, langa el au oprit doua masini din care au iesit patru indivizi care i-au furat banii din masina. Hotii purtau cagule si erau inarmati. Victima spune ca a fost amenintata cu pistolul, iar rudele victimei sustin ca jaful a fost planificat si nu exclud ca pana sa fi fost provocata de atacatori.

Banii pagubitului, obtinuti din fier vechi si aur

"Am plecat de la banca si i-am vazut ca ma urmareau. Ne-am oprit sa facem roata. Eu am ramas inchis in masina cu banii, iar soferul meu a coborat sa faca pana. La scurt timp, patru indivizi inarmati au coborat din doua masini si ne-au pus pistoalele la cap, mie si soferului. N-am retinut decat ca unul din ei avea un tatuaj. Scosesem 8,8 miliarde de lei. Banii ii aveam din fier vechi si din aur. Am schimbat si niste galbeni. Voiam sa reinvestesc banii si sa mai cumpar fier vechi. Nu a fost ceva intamplator. Roata a fost intepata', a spus atunci victima.

×