x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Joburi pentru studenți: Proiect de peste patru milioane de lei la Politehnica București

Joburi pentru studenți: Proiect de peste patru milioane de lei la Politehnica București

22 Oct 2020   •   15:03
Joburi pentru studenți: Proiect de peste patru milioane de lei la Politehnica București

Universitatea Politehnica București a anunțat  că va lansa un proiect amplu, cofinanțat din Fondul Social European, în valoare de peste patru milioane de lei. Obiectivul acestuia este sprijinirea a 325 de studenți pentru obținerea calificării necesare integrării pe piața muncii.

 

Potrivit reprezentanților instituției de învățământ superior, obiectivul general al proiectului îl reprezintă facilitarea inserției pe piața muncii a unui numar de 325 de studenți din învățământul tehnic superior în domeniul tehnologiei informației prin dezvoltarea de parteneriate de colaborare cu sectorul privat. Proiectul în valoare de peste patru milioane de lei va fi implementat timp de doi ani, până pe 30 septembrie 2022.

Pentru îndeplinirea obiectivelor, în cadrul proiectului vor fi încheiate 65 de parteneriate de colaborare cu sectorul privat în vederea facilitării tranziției de la educație la un loc de muncă. De asemenea, vor fi încheiate 10 convenții între universitate și partenerii de practică ce vor oferi posibilitatea studenților de a participa la un stagiu de practică în state membre U.E.

În total, 325 de studenți vor beneficia de sprijin pentru obținerea unei calificări pentru tranziția de la școală la viața activă.

 

×
Subiecte în articol: job studenţi