x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Kelemen Hunor: UDMR va numi un nou ministru al Sănătăţii în următoarele 15 zile

Kelemen Hunor: UDMR va numi un nou ministru al Sănătăţii în următoarele 15 zile

04 Aug 2011   •   12:39

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat ca regreta demisia lui Cseke Attila, dar ca il intelege si ii multumeste pentru efortul depus. Kelemen a precizat ca Uniunea va numi un nou ministru al Sanatatii in urmatoarele 15 zile.

"Domnul Cseke a facut o treaba extraordinara la Ministerul Sanatatii, de la bun inceput a fost pilonul principal in sistemul de sanatate pentru a-l reforma. In ultimul an si sapte luni, de cand a condus Ministerul Sanatatii, a dat dovada de seriozitate si consecventa si a facut reforme care nu au fost facute in ultimii 11 ani. Regret demisia domnului Cseke, il inteleg si ii multumesc pentru eforturile facute pentru a reforma sistemul de sanatate. UDMR va gasi un inlocuitor in termen de 15 zile, iar in acest interval domnul Cseke va conduce Ministerul Sanatatii", a declarat Kelemen Hunor, potrivit Mediafax.

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a anuntat, astazi, ca demisioneaza din functie, nemultumit de banii primiti de ministerul Sanatatii la rectificarea bugetara, care s-a discutat fara a i se cere punctul de vedere.

×