x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru avizarea instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale

Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru avizarea instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale

19 Feb 2021   •   09:42
Klaus Iohannis a convocat CSAT pentru avizarea instituțiilor cu atribuții în domeniul securității naționale

Președintele Klaus Iohannis a convocat Consiliul Suprem de Apărare a Țării pentru vineri, 19 februarie, de la ora 13:00, la Palatul Cotroceni. Pe ordinea de zi este inclusă tematica referitoare la propunerile de buget pe anul 2021 pentru instituțiile cu atribuții în domeniul securității naționale.

„Vineri, începând cu ora 13:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de către Preşedintele României, Klaus Iohannis. Pe ordinea de zi a şedinţei este inclusă tematica referitoare la propunerile de buget pe anul 2021 pentru instituțiile cu atribuții în domeniul securității naționale”, anunță Administrația Prezidențială.

În cadrul ședinței CSAT sunt avizate proiectele de buget ale Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Apărării Naţionale, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Informaţii Externe, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale şi Serviciului de Protecţie şi Pază, transmite Administrația Prezidențială. Avizul CSAT este dat în baza obligaţiilor prevăzute în lege ca, înainte de votul din plenul reunit al Parlamentului României pentru bugetul de stat, Consiliul Suprem de Apărare a Ţării să aprobe bugetele instituţiilor cu atribuţii în domeniul securităţii naţionale.

Ultima ședință a CSAT a avut loc pe 3 decembrie, pe ordinea de zi a ședinței figurând tematica referitoare la Strategia de vaccinare anti-COVID-19 în România.

 

×
Subiecte în articol: klaus iohannis