x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Klaus Iohannis: Am decis să reevaluăm campania de vaccinare, să vedem cum o putem repune pe roate

Klaus Iohannis: Am decis să reevaluăm campania de vaccinare, să vedem cum o putem repune pe roate

27 Sep 2021   •   18:55
Klaus Iohannis: Am decis să reevaluăm campania de vaccinare, să vedem cum o putem repune pe roate

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat că împreună cu premierul Florin Cîțu a decis să reevalueze campania de vacinare. Trebuie să vedem cum o putem repune pe roate, a spus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a pornit de la exemplul Danemarcei care a reușit să vaccineze cea mai mare parte a populației și apoi a eliminat restricțiile. Și la noi putea fi la fel, a comentat șeful statului.

„Dacă ne-am fi vaccinat cu toții, nu ar fi trebuit să mai purtăm mască, puteam să mergem oriunde în liniște, să ne întâlnim, să avem concerte fără restricții”, a anunțat președintele Klaus Iohannis.

Președintele României a anunțat că va reevalua campania de vaccinare și că va propune soluții pentru accelerarea ei.

„Împreună cu premierul Florin Cîțu, am decis să reevaluăm campania de vacinare, să vedem cum o putem repune pe roate... Avem arma și nu o folosim, unii sunt reticenții, alții necesită mai multe zile de gândire, alții au nevoie de mai multe informații”, a declarat președintele României.

Declarația a fost făcută luni, în cadrul unei conferințe de presă în care a fost anunțată semnarea PNRR în cazul României.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: klaus iohannis