x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Klaus Iohannis susține că nu este nevoie de instituirea stării de urgență din cauza COVID-19

Klaus Iohannis susține că nu este nevoie de instituirea stării de urgență din cauza COVID-19

11 Mar 2020   •   16:25
Klaus Iohannis susține că nu este nevoie de instituirea stării de urgență din cauza COVID-19

Președintele Klaus Iohannis a lăsat să se înțeleagă că nu va declara stare de urgență în România ca urmare a actualei situații privind epidemia de COVID-19.

„Dacă vă uitați la televizor și vedeți politicieni care dau sfaturi la toată lumea și le știu pe toate, eu vă sfătuiesc să schimbați canalul. Luați sfaturi de la autorități, care sunt pe fază”, a declarat președintele Klaus Iohannis când a fost întrebat de jurnaliști dacă va ține cont de declarațiile mai multor politicieni care au cerut instituirea stării de urgență în România.

Președintele Klaus Iohannis participă la ședința de miercuri a Grupului de Lucru Interinstituțional pentru evaluarea impactului economic, financiar și bugetar asupra României, generat de efectele COVID-19 la Palatul Victoria.

„Grupul de lucru interinstituţional GLI-ECOROM a fost înființat prin Memorandum al Guvernului, în vederea evaluării și monitorizării de către autoritățile publice cu atribuții în domeniul economico-financiar, împreună cu reprezentanții mediului de afaceri, a riscurilor economice generate de epidemia cu noul coronavirus la nivelul României, respectiv pentru elaborarea de recomandări și propunerea de măsuri eficiente pentru evitarea acestor riscuri”, a transmis Administrația Prezidednțială.

Mediafax

×
Subiecte în articol: klaus iohannis