x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liderii PSD se întâlnesc cu reprezentanții principalelor confederații sindicale

Liderii PSD se întâlnesc cu reprezentanții principalelor confederații sindicale

25 Ian 2021   •   14:47
Liderii PSD se întâlnesc cu reprezentanții principalelor confederații sindicale

Liderii PSD se vor întlâni marți cu reprezentanții principalelor confederații sindicale pentru a se consulta asupra principiilor bugetului național alternativ, precum și pe indicatorii macroeconomici.

„Mâine (marți - n.r.) ne vom întâlni cu liderii principalelor confederații sindicale din țară pentru a ne consulta asupra principiilor pe care construim bugetul național alternativ, precum și pe indicatorii macroeconomici. Datele noastre preliminare arată că este corect tot ceea ce mii de sindicaliști strigă de la începutul anului în stradă. Că austeritatea lui Cîțu este o minciună! Că este inuman și umilitor să majorezi salariul minim cu 25 de bani pe oră într-o țară unde 50% dintre salarii sunt între 1.300 și 1.600 de lei lunar, iar prețurile alimentelor și energiei au explodat! Că împrumuturile aberante ale guvernaților s-au scurs în buzunarele clientelei de partid, la populație și firme neajungând nimic”, transmite Marcel Ciolacu.

Președintele PSD acuză Executivul că nu a vrut să mărească alocațiile copiilo rsalariile și pensile conform legii și nu au ajutat firmele locale.

„România a avut cel mai slab răspuns fiscal anti-pandemie din Europa. Doar promisiuni electorale, în realitate sprijinul concret nici măcar acum nu a ajuns la firmele afectate! Românii trebuie să știe adevărul în privința finanțelor țării. Bani sunt și nu doar pentru clientela puterii! Vom prezenta miercuri varianta noastră de buget, care demonstrează că sunt bani pentru a mări veniturile românilor și a ajuta masiv economia! Vom arăta că sănătatea poate și trebuie finanțată suplimentar! Vom explica românilor cum România se poate dezvolta prin #stimularefinanciară și nu prin austeritate fiscală”, conchide social-democratul.

 

×
Subiecte în articol: psd