x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Dragnea a fost amenințat cu violul în penitenciar

Liviu Dragnea a fost amenințat cu violul în penitenciar

15 Iul 2021   •   10:47
Liviu Dragnea a fost amenințat cu violul în penitenciar
Sursa foto: DIANA OROS

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost amenințat cu violul în penitenciar, unde ispășește pedeapsa de 3 ani și 6 luni dată în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Informația a fost confirmată, joi, de avocatul său, Flavia Teodosiu.

Flavia Teodosiu a fost întrebată dacă este real că Liviu Dragnea a fost amenințat cu violul în penitenciar, iar ea a explicat situația.

„Este o plângere penală dacă este. Este un aspect care este nepublic, nu am ce să vă spun eu în plus. Ideea este următoarea: ce a subliniat bunul meu prieten și coleg domnul Liviu Popescu este faptul că la data la care dânsul a fost încarcerat, respectiv domnul Dragnea, a existat o poziție absolut inadmisibilă, a președintelui sindicatului din penitenciar, prin care, practic, și indirect, dar în realitate în mod direct, îl amenința pe domnul Dragnea că dacă ajunge în penitenciar urmează să fie... verificat. Eu nu mă pot exprima la modul în care dânsul a înțeles să scrie... acest președinte al sindicatului. Mi s-a părut și mie și la data respectivă, mi se pare și acum abominabilă o asemenea modalitate de exprimare a unui om, care, ce să vezi, are cu totul și cu totul alte obligații în raport de ceea ce a scris”, a explicat avocatul.

Flavia Teodosiu a mai spus că în prezent acest moment trebuie depășit, „întrucât ne aflăm într-o cu totul altă fază”, cea în care Liviu Dragnea încearcă să fie eliberat.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea