x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ludovic Orban a anunțat noi restricţii de circulaţie în intervalul 6:00 - 22:00

Ludovic Orban a anunțat noi restricţii de circulaţie în intervalul 6:00 - 22:00

24 Mar 2020   •   19:46
Ludovic Orban a anunțat noi restricţii de circulaţie în intervalul 6:00 - 22:00

Premierul Ludovic Orban a anunţat, marți, că se vor impune noi restricţii pentru a reduce riscul de contaminare a românilor. Practic, se va putea ieşi din casă doar pentru a merge la serviciu, pentru cumpărături necesare, pentru plimbarea animalelor de companie şi pentru a face mişcare.

Premierul Ludovic Orban a vorbit, într-o conferință de presă, despre noile restricţii care vor fi luate de miercuri.

În acest sens, ministrul de Interne, Marcel Vela va avea o declaraţie de presă, acolo unde va explica conţinutul noii ordonanţe militare prin care va fi impusă carantina.

„Am participat la o întâlnire de lucru cu preşedintele la care am evaluat situaţia şi am convenit asupra câtorva măsuri ce vor fi adoptate prin Ordonanţă militară de MAI, cu aprobarea mea. Sunt măsuri de restrângere a circulaţiei, deplasării cetăţenilor. Dacă până la emiterea ordonanţei, care va fi prezentată de MAI, interdicţia de ieşire din casă a fost valabilă între orele 22:00 şi 06:00, vom impune restricţia între orele 6:00 şi 22:00. Cetăţenii vor putea ieşi din casă pentru a putea merge la serviciu, pentru a-şi cumpăra bunurile necesare, pentru a putea merge la analize medicale urgente care nu pot fi făcute la distanţă. Se va permite deplasarea în jurul locuinţei pentru mişcare, plimbarea animalelor de companie", a spus premierul Ludovic Orban.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ludovic orban coronavirus