x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai mulți angajați de la cea mai mare firmă de panificație din Harghita, confirmați cu noul coronavirus

Mai mulți angajați de la cea mai mare firmă de panificație din Harghita, confirmați cu noul coronavirus

25 Mai 2020   •   10:54
Mai mulți angajați de la cea mai mare firmă de panificație din Harghita, confirmați cu noul coronavirus
Sursa foto: observator.tv

Cea mai mare firmă de panificație din Harghita a anunțat, luni, pe pagina sa de Facebook, că mai mulți angajați au fost confirmați cu noul coronavirus. Conducerea firmei Harmopan dă asigurări că au fost luate toate măsurile de protecție, iar produsele comercializate sunt în continuare sigure.

„Noi, cei de la Harmopan, avem convingerea că angajaţii noştri nu pot fi consideraţi doar date statistice. În primul rând, ei sunt oameni, colegi de-ai noştri, cu care lucrăm în echipă zi de zi pentru a ne asigura că produsele noastre ajung la timp la consumatori, în siguranţă şi la un nivel calitativ superior. Dacă se ivesc probleme, noi reacţionăm prompt, întrucât considerăm importantă comunicarea sinceră şi deschisă. În ultimele zile, din păcate, unii dintre angajaţii noştri au fost testaţi pozitiv cu COVID-19. În colaborare cu instituţiile abilitate, am luat imediat toate măsurile necesare, asigurând testarea persoanelor care au intrat în contact cu angajaţii testaţi pozitiv, iar spaţiile de lucru au fost dezinfectate. Ne uşurează îngrijorarea faptul că virusul nu se transmite prin alimente. Vă asigurăm că produsele noastre sunt sigure şi că nu trebuie să vă temeţi să le cumpăraţi, aşa cum faceţi de atâta timp!", se arată în postare.  

Noi, cei de la Harmopan, avem convingerea că angajaţii noştri nu pot fi consideraţi doar date statistice. În primul...

Publicată de Harmopan pe Luni, 25 mai 2020

×
Subiecte în articol: Harghita panificatie coronavirus harmopan