x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marcel Vela, mesaj către români: Cifrele afișate ne dau fiori reci! Fiți precauți și respectați restricțiile

Marcel Vela, mesaj către români: Cifrele afișate ne dau fiori reci! Fiți precauți și respectați restricțiile

30 Oct 2020   •   10:50
Marcel Vela, mesaj către români: Cifrele afișate ne dau fiori reci! Fiți precauți și respectați restricțiile

Marcel Vela, ministrul de Interne, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care cere românilor să fie „eroii de care țara are nevoie” în aceste momente. El face un apel la români să fie precauți, să respecte restricțiile, pentru ca astfel să-și ajute indirect familiile și pe cei apropiați.

Dragi prieteni,

Da, înregistrăm cifre îngrijorătoare, iar în tot acest timp încă încercăm să îi convingem pe unii sau pe alții de existența virusului, mai ales pe cei care cred că din această polemică punctează electoral. S-au format tabere și suntem blamați sau aprobați. Sunt dezbateri nesfârșite despre unii de ce cred, iar despre alții de ce nu cred. Prin căutarea unor argumente pro sau contra, nu facem altceva decât să dăm timp acestui inamic perfid și invizibil să ia tot mai multe vieți.

Cifrele afișate ne dau fiori reci, iar acelea nu sunt doar cifre abstracte, sunt chiar vieți omenești, sunt semenii noștri care, ieri, erau printre noi. Cifrele, care marchează numărul de decese anunțate zilnic prin comunicate oficiale, au în spate familii, drame, o pierdere grea, multe lacrimi și suferință“, scrie Marcel Vela pe pagina sa de Facebook.

În finalul mesajului Ministrul face un apel la romîni sa fie precauți și să repecte restricțiile.

„De ce nu încercăm pur și simplu să ne sprijnim unii pe ceilalți? De ce să așteptăm să avem virusul în familiile noastre sau în viețile noastre pentru a crede în existența sa? De ce să nu fim precauți?“, susține Marcel Vela.

×
Subiecte în articol: Marcel Vela