x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Măsuri luate de CFR în gări: Trasee speciale de intrare, ieșire sau tranzitare a stației

Măsuri luate de CFR în gări: Trasee speciale de intrare, ieșire sau tranzitare a stației

15 Mai 2020   •   12:28
Măsuri luate de CFR în gări: Trasee speciale de intrare, ieșire sau tranzitare a stației
Sursa foto: Victor Stroe

Compania Națională CFR SA a anunțat o serie de măsuri luate în gări pentru respectarea regulilor stabilite de autorități în timpul stării de alertă. Astfel, au fost marcate trasee de intrare, ieșire sau tranzitare a stațiilor, iar mesaje audio cu noile reguli vor fi difuzate repetat în gări.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat, vineri, că în gări au fost amplasate afișe cu mesaje de informare privind obligativitatea purtării măștilor de protecție și de respectare a distanțării sociale. Astfel de mesaje vor fi difuzate și în format audio în gări în mod repetat.

De asemenea, au fost realizate marcaje speciale pentru respectarea distanțării sociale în holurile caselor de bilete și pe peroanele gării.

Alte măsuri prevăd „marcaje speciale pentru respectarea traseelor de intrare, ieșire și tranzitare in incinta stațiilor și marcaje și stickere privind respectarea distanțării sociale pe scaunele din sălile de așteptare și pe băncile de pe peroane”, se arată într-un comunicat al companiei.

De asemenea, în cazul în care anumiți călători nu respectă măsurile obligatorii de siguranță, reprezentanții firmelor de pază îi vor informa pe pasageri despre acestea și le vor recomanda să poarte masca de protecție și să respecte distanțarea socială.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: CFR