x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MESAJE de 8 MARTIE. Cele mai frumoase URĂRI şi SMS-uri pe care le puteţi trimite femeilor din viaţa voastră

MESAJE de 8 MARTIE. Cele mai frumoase URĂRI şi SMS-uri pe care le puteţi trimite femeilor din viaţa voastră

08 Mar 2019   •   07:30
MESAJE de 8 MARTIE. Cele mai frumoase URĂRI şi SMS-uri pe care le puteţi trimite femeilor din viaţa voastră

MESAJE de 8 MARTIE. Primăvara, anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, face acum de ziua această de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete şi căldură sufletească!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni!

MESAJE de 8 MARTIE. Dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă simţi miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăieşti o nouă primăvară, cu mult mai frumoasă decât precedentele!

O primăvară caldă, dragoste nebună, lumină în suflet şi în priviri. La mulţi ani de 8 Martie!

MESAJE de 8 MARTIE. Azi uita cine esti și trezeste-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așeaza-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senină ca infinitul. La mulți ani, floare a primăverii!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!

Fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucuria si parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos!

La multi ani scumpa mea mamica! Iti doresc multa sanatate, fericire, impliniri si multa putere pentru a trece peste toate greutatile la care viata ne-a supus.

MESAJE de 8 MARTIE. Iti multumesc mama. Tu esti ingerul meu pazitor, umbrela mea atunci cand ploua, haina ce ma apara de frigul dinauntrul meu si din afara. La multi ani, mama!

Mama ne iarta toate greselile, chiar si pe acelea pe care nu le-am facut.

În fiecare zi îmi reaminteşti că TU eşti cea mai bună, cea mai inteligentă, cea mai frumoasă.

Îţi trimit acest mesaj ca să îţi spun că alături de tine înfloreşte lumea în jurul meu. Îţi mulţumesc.

×