x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesajul președintelui Klaus Iohannis către români: Dacă se distrează, să o facă, dar să respecte măsurile

Mesajul președintelui Klaus Iohannis către români: Dacă se distrează, să o facă, dar să respecte măsurile

29 Noi 2020   •   16:05
Mesajul președintelui Klaus Iohannis către români: Dacă se distrează, să o facă, dar să respecte măsurile
Sursa foto: presidency.ro

Președintele Klaus Iohannis transmite faptul că românii trebuie să fie lăsați să se distreze și face apel la respectarea normelor sanitare.

„Mesajul meu pentru toți românii este același: să respecte măsurile, să respecte portul măștii, distanța, igiena. Și dacă se distrează să o facă, dar să respecte cu strictețe aceste măsuri. Să evite total aglomerările, să evite apropierea fizică de persoane pe care nu le cunosc și nu știu din ce mediu vin. Cred că este o minivacanță în condiții foarte speciale. Cu cât mai bine respectăm acum aceste măsuri, cu atât mai bine vom trece peste această pandemie. Cred că este lucru pe care și-l doresc toți. Nimeni, absolut nimeni nu cred că îți dorește să ajungă la spital, nici noi nu dorim ca oamenii să ajungă la spital. Este simplu: respectați măsurile care sunt în vigoare”, este părerea șefului statului pentru petrecerea timpului liber,  cu ocazia Zilei Naționale.

Mediafax

×
Subiecte în articol: klaus iohannis