x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Bode, supărat pe UEFA: Nu-i corect modul în care a tratat Generația de Aur și Guvernul

Ministrul Bode, supărat pe UEFA: Nu-i corect modul în care a tratat Generația de Aur și Guvernul

15 Iun 2021   •   16:50
Ministrul Bode, supărat pe UEFA: Nu-i corect modul în care a tratat Generația de Aur și Guvernul
Sursa foto: Hepta

Ministrul de Interne, Lucian Bode, este nemulțumit de modul în care UEFA a distribuit biletele la meciul Austria-Macedonia de Nord din cadrul Campionatului European de Fotbal. „Mi s-a părut incorect modul în care s-a raportat atât la Generația de Aur, cât și la Guvernul României”, a spus Bode.

Declarația a fost făcută în urma discuțiile apărute după meciul de pe Arena Națională la care mai mulți politicieni au stat la Tribuna Oficială, în timp ce fotbaliștii Generației de Aur au primit bilete la Tribuna 2.

„Sunt nemulțumit de modul în care UEFA s-a raportat la Guvernul României și acest lucru l-am transmis în ultima ședință de guvern. Am primit o invitație pe care am onorat-o fără să știu unde se află. M-am așezat pe locul unde mi s-a indicat și nu știam cine este invitat în tribuna oficială, cine este în tribuna a doua și așa mai departe”, a explicat ministrul Lucian Bode.

Ministrul de Interne a criticat UEFA pentru modul „incorect” în care i-a tratat pe foștii fotbaliști.

„În legătură cu modul în care s-a raportat UEFA la Guvernul României, în ultima ședință de Guvern, dacă știți și sigur știți, noi am adoptat câteva măsuri la propunerea Ministerului Transporturilor, în sensul în care Guvernul și-a asumat ca obligație în organizarea Campionatului European de Fotbal, decontarea contravalorii transportului public pentru toți suporterii care vor veni la aceste meciuri. În schimb, UEFA s-a raportat la Guvern transmițându-le că au 2 sau 3 bilete pentru acest meci. În consecință, mi s-a părut incorect modul în care s-a raportat atât la Generația de Aur, cât și la Guvernul României”, a mai spus Bode.

Ministrul a precizat că invitația la meci a primit-o de la UEFA prin intermediul FRF.

×
Subiecte în articol: Lucian Bode