x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Culturii îi ia apărarea secretarului de stat acuzat că a hărțuit sexual o minoră

Ministrul Culturii îi ia apărarea secretarului de stat acuzat că a hărțuit sexual o minoră

09 Ian 2020   •   14:32
Ministrul Culturii îi ia apărarea secretarului de stat acuzat că a hărțuit sexual o minoră
Sursa foto: Foto: Facebook/ Bogdan Gheorghiu

Ministrul Culturii ia apărarea secretarului de stat acuzat de hărţuirea sexuală a unei minore. Bogdan Gheorghiu spune că ştia despre acuzaţiile care îi sunt aduse subordonatului său, dar încearcă să se spele pe mâini şi dă vina pe cei de la PMP, care l-au nominalizat pe Cosmin Marcovici pentru acest post, scrie Antena 3.

”În primul rând, pot să vă spun că subiectul nu este unul neapărat nou. Este un subiect rostogolit de ceva vreme, dar până în momentul de faţă nu avem date oficiale care să confirme aceste acuze vehiculate în presa ieşeană şi cea naţională.

Domnul Marcovici, este un secretar de stat asumat de PMP în baza protocolului politic încheiat cu PNL. A fost recomandat de filiala PMP Iaşi, dânşii probabil că au făcut verificările de rigoare înainte de a-l recomanda. 

În cazul în care s-ar demonstra că aceste lucruri sunt adevărate, deşi nu văd ce s-ar mai putea demonstra astăzi, după 4 ani. Procedural, premierul numeşte secretarii de stat şi tot premierul îi retrage. Ministrul poate doar să facă recomandări”, a declarat Bogdan Gheorghiu.

×