x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Justiției, mulțumit de șefii peniteniarelor: Doar 22 de angajați contaminați, zero deținuți

Ministrul Justiției, mulțumit de șefii peniteniarelor: Doar 22 de angajați contaminați, zero deținuți

15 Mai 2020   •   17:44
Ministrul Justiției, mulțumit de șefii peniteniarelor: Doar 22 de angajați contaminați, zero deținuți
Sursa foto: RaduBadoiu@GuvernulRomaniei

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, spune că este mulțumit de activitatea Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), pentru că, în cele 2 luni de stare de urgență nu au fost unități contaminate în masă, nici deținuți infectați. În schimb, 22 de angajați au fost confirmați cu noul COVID-19.

Cătălin Predoiu a scris, vineri, pe Facebook, faptul că de la instalarea stării de urgență a stabilit pentru Administrația Națională a Penitenciarelor un obiectiv dificil: zero unități contaminate în masă, cât mai puțini deținuți și personal ANP contaminat.

„Rezultatul, după două luni de stare de urgență: zero unități contaminate în masă, zero deținuți contaminați (din efectiv aproximativ de 20.500), 22 angajați (din efectiv aproximativ de 12.000). Felicit conducerea ANP și îi mulțumesc. Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la acest rezultat prin comportamentul din teren: angajații ANP, sindicate, deținuți”, a scris Predoiu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: catalin predoiu