x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea despre Elena Udrea: Ea cu Băsescu și Stanciu au distrus oameni

Mircea Badea despre Elena Udrea: Ea cu Băsescu și Stanciu au distrus oameni

29 Mar 2017   •   07:14
Mircea Badea despre Elena Udrea: Ea cu Băsescu și Stanciu au distrus oameni

Mircea Badea a spus marți, după condamnarea lui Udrea la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, că fostul ministru al Turismului ar merita, din punct de vedere moral, condamnare la moarte.

”Sper că Elena Udrea spune adevărul și că această condamnare este abuziva și că nu e acoperită de fapte. Eu sper că e profund nedreaptă, ca ea să trăiască oroarea abuzului pe propria piele. (...) Ea cu Băsescu și Stanciu (Livia Stanciu, fost președinte ICCJ) au distrus oameni. Pentru ce au făcut ei, poate s-ar cuveni moral condamnarea la moarte”, a spus Mircea Badea, marți, în pasa emisiunii Sinteza zilei cu În gura presei.

 

”Pe parte strict rațională, nu pot spune decât cu aștept cu multă curiozitate motivarea instanței acestei sentințe”, a adăugat Mircea Badea.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au condamnat-o, marţi, pe Elena Udrea pentru trei infracţiuni de luare de mită la cinci, patru şi respectiv şase ani de închisoare, iar pentru abuz în serviciu, fostul ministru al Turismului a primit o condamnare tot de şase ani de închisoare, pedepsele fiind contopite, în final instanţa dispunând şase ani de închisoare cu executare pentru Elena Udrea. 

×
Subiecte în articol: mircea badea