x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Păi ce, nu avem noi bani în România? Avem pentru DNA, pentru SRI, pentru 100 de mașini de lux. Avem bani

Mircea Badea: Păi ce, nu avem noi bani în România? Avem pentru DNA, pentru SRI, pentru 100 de mașini de lux. Avem bani

23 Iun 2016   •   06:11
Mircea Badea: Păi ce, nu avem noi bani în România? Avem pentru DNA, pentru SRI, pentru 100 de mașini de lux. Avem bani
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

În contextul problemelor financiare cu care se confruntă România, Mircea Badea a explicat, ironic, pe pasa cu emisiunea Sinteza Zilei, că există bani în România pentru multe lucruri importante.

“Nu avem noi bani? Avem bani în România... Cumpărăm de interceptat, de Big Brother, echipamente pentru DNA, SRI, 100 de mașini de lux azi, pac. Avem bani. În sfârșit, suntem o țară foarte șmecherită. Nu m-aș panica așa de tare. Dacă este vorba doar despre bani, nu e nicio problemă. Astăzi, două clanuri, două grupări, și-au crăpat căpățânile și s-au împușcat în București. Între timp, statul de drept se ocupă de lucruri serioase și se întreabă de ce Corlățean a făcut fix același număr de secții de vot în 2014 ca în 2009. Și statul de drept e nemulțumit din această cauză. Pentru că asta este ceea ce ne freacă pe noi aici, lucruri importante. Cât despre bani, nu e problemă. Ce, nu sunt bani în sănătate, în educație, pentru gropi de gunoi, pentru amenzi la CEDO? Nu e nicio problemă. Important este să funcționeze așa-zisa anticorupție.”

×
Subiecte în articol: mircea badea