x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Neghină, Cisco: Poate este momentul să ne gândim la o soluţie de business pentru munca de acasă

Neghină, Cisco: Poate este momentul să ne gândim la o soluţie de business pentru munca de acasă

21 Mai 2020   •   16:16
Neghină, Cisco: Poate este momentul să ne gândim la o soluţie de business pentru munca de acasă

Munca de acasă implică și o serie de riscuri, mai ales atunci când angajaţii au nevoie de internet pentru a-şi desfăşura activităţile, iar o soluție de business dedicată ar fi binevenită, a spus Ovidiu Neghină, Cybersecurity Sales Specialist Cisco România, la videoconferinţa ZF Cybersecurity 2020.

„Procesele de business se schimbă peste noapte, trebuie să regândim procesele de business într-o nouă paradigmă, lucrul de acasă. Spre exemplu, angajaţii trebuie să acceseze aplicaţii în data centerul companiei sau în cloud-ul public, iar primul pas este să ne întrebăm care sunt riscurile la care se expun angajaţii – vulnerabilităţi, conexiuni necriptate, infectare. În noul normal vom avea nevoie de stabilitate şi calitate când lucrăm de acasă. Poate este momentul să ne gândim la o soluţie de business dedicată muncii de acasă, o soluţie performantă, sigură, uşor de operat”, a spus Ovidiu Neghină.

El a adăugat că în această perioadă numărul atacurilor cibernetice a crescut şi s-au adaptat situaţiei actuale. „Pe lângă faptul că trebuie să ne schimbăm modul de lucru complet, e necesar să avem un plus de vigilenţă în ceea ce priveşte securitatea cibernetică.”

(sursa: Mediafax)

×