x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nelu Tătaru, la Deva: Spitalul Județean rămâne sub management militar cât va fi nevoie

Nelu Tătaru, la Deva: Spitalul Județean rămâne sub management militar cât va fi nevoie

23 Apr 2020   •   15:29
Nelu Tătaru, la Deva: Spitalul Județean rămâne sub management militar cât va fi nevoie

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, joi, că Spitalul Județean de Urgență Deva rămâne dub management militar „cât va fi nevoie”.

"Sunt stocuri de medicamente, sunt stocuri de echipamente şi materiale sanitare. Există, în acest moment, şi voinţă. Sunt internaţi 207 pacienţi, sunt şi 23 de cadre medicale - patru s-au externat astăzi. Faţă de ceea ce am văzut acum două săptămâni, este cu totul schimbat. Am vorbit şi cu corpul medical şi sper ca această mentalitate să rămână, sper ca aceste circuite să rămână. Chiar dacă a fost o rigurozitate militară care a trebuit să fie impusă la început, în acest moment am văzut o atitudine schimbată. Mă bucur să găsesc acest lucru şi sper ca această pandemie prin care trecem să se termine cât mai repede şi să putem intra într-o viaţă normală, cu un management civil, dar cu un management civil pe care să nu mai trebuiască niciodată să-l compensăm cu un management militar", a afirmat ministrul Sănătăţii, la Deva.

Spitalul Județean Deva a intrat sub management militar din data de 8 aprilie, după ce fosta conducere și-a prezentat demisia.

×
Subiecte în articol: spitalul judetean deva nelu tataru