x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan, despre programul „Vacanță activă în București": Am rămas impresionat

Nicușor Dan, despre programul „Vacanță activă în București": Am rămas impresionat

18 Apr 2021   •   11:12
Nicușor Dan, despre programul „Vacanță activă în București": Am rămas impresionat

Primarul Capitalei Nicușor Dan se declară impresionat de programul „Vacanță activă în București": „este o bucurie pentru copii, sper să fim de ajutor pentru părinți”, a afirmat acesta.

Programul „Vacanță activă în București" este destinat copiilor cu ambii părinţi la serviciu sau cu părinţi la muncă, în cazul celor din familii monoparentale.

„O adevărată bucurie pentru copii a fost prima săptămână de Vacanță activă în București. Sport și dans, muzică și desen, jocuri interactive și experimente științifice. Peste 800 de copii s-au bucurat de toate aceste distracții. Eu recunosc faptul că am fost impresionat. Mai avem încă o săptămână plină de surprize pentru cei mici și sper să fim de ajutor în continuare pentru părinți”, a scris Nicușor Dan pe rețeaua de socializare.

În perioada de vacanţă suplimentară, Primăria Capitalei pune gratuit la dispoziţie cinci spaţii pentru aproximativ 1.200 de copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 12 ani. Pe listă sunt spații de la Muzeul Copiilor, de la Sala Palatului şi de la sediul Corului Naţional de Cameră Madrigal.

(sursa: Mediafax)

×