x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicuşor Dan, despre risipa fostei administrații a Primăriei Capitalei: Cheltuielile au crescut cu 30% din 2018

Nicuşor Dan, despre risipa fostei administrații a Primăriei Capitalei: Cheltuielile au crescut cu 30% din 2018

19 Feb 2021   •   15:23
Nicuşor Dan, despre risipa fostei administrații a Primăriei Capitalei: Cheltuielile au crescut cu 30% din 2018

Serviciile ALPAB au fost transferate către trei companii municipale, iar rezultatul a fost fost creșterea cheltuielilor Primăriei Capitalei cu 30%, anunță pe Facebook , Nicușor Dan.

 

El precizează că i-a încurajat, așa cum a spus de mai multe ori, să se înscrie la concursurile pe care ALPAB le va organiza, pentru a se angaja acolo unde vor trece aceste servicii după desființarea companiei.

„De altfel, pentru a nu mai exista o stare de tensiune și dezinformare, am decis ca în prima ședință a Consiliului General al Municipiului București să retragem delegarea acestor servicii ale Primăriei către companie. Pentru cine nu este la curent cu risipa care s-a făcut de către fosta administrație, serviciile Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement au fost transferate în anul 2018 către 3 companii municipale: Compania Parcuri și Grădini, Compania Întreținerea Arborilor și Spațiului Verde și Compania Agrement București. Rezultatul acestor delegări a fost creșterea cheltuielilor Primăriei Capitalei cu 30%”, conchide Nicușor Dan.

×
Subiecte în articol: nicusor dan