x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: PMB sprijină modernizarea a trei dintre cele patru mari termocentrale bucureștene

Nicușor Dan: PMB sprijină modernizarea a trei dintre cele patru mari termocentrale bucureștene

26 Noi 2020   •   17:44
Nicușor Dan: PMB sprijină modernizarea a trei dintre cele patru mari termocentrale bucureștene
Sursa foto: Lucian ALecu

Primăria Capitalei va sprijini proiectul pe fonduri europene al ELCEN, care vizează modernizarea a trei dintre cele patru mari termocentrale bucureștene, transmite primarul general al Capitalei, Nicușor Dan.

„Primăria Capitalei va sprijini proiectul pe fonduri europene al ELCEN, care vizează modernizarea a trei dintre cele patru mari termocentrale bucureștene, cu efecte importante în eficientizarea producției de energie și în reducerea poluării din București. Acesta este complementar proiectului de 300 de milioane de euro pe fonduri europene, pe care l-am semnat acum două săptămâni împreună cu ministrul Fondurilor Europene”, anunță primarul general al Capitalei, NIcușor Dan.

El reamintește și de promisiunea unui nou proiect guvernamental de 200 de milioane de euro pentru reabilitarea conductelor de termoficare din București.

„Colaborăm cu Guvernul României și cu Ministerul Economiei atât pentru reabilitarea rețelelor de distribuție a energiei termice, cât și pentru modernizarea producției de energie electrică și termică în Capitală. Rezolvarea problemei apei calde și a căldurii în paralel cu eforturile de protejare a mediului rămân priorități majore pentru Capitală în următorii patru ani”, afirmă primarul general.

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan