x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O adolescentă din Iași a plecat de la bunica sa și nu s-a mai întors. Fata a dispărut de o săptămână

O adolescentă din Iași a plecat de la bunica sa și nu s-a mai întors. Fata a dispărut de o săptămână

15 Feb 2020   •   18:43
O adolescentă din Iași a plecat de la bunica sa și nu s-a mai întors. Fata a dispărut de o săptămână
Sursa foto: IPJ Iasi

O fată de 13 ani din Iaşi a plecat de la bunica sa în ziua de 7 februarie şi nu a mai revenit.

"La data de 7 februarie a.c., poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, Florea Francesca-Elena, de 13 ani, din municipiul Iaşi, a plecat de la domiciliul bunicii şi nu a mai revenit. Semnalmentele minorei: înălţime 1,60 m., aproximativ 50 kg., ochi căprui, păr şaten, lung, peste umeri, faţă ovală, fără semne particulare", informează reprezentanţii IPJ Iaşi.

Fata era îmbrăcată cu o geacă neagră, de piele, cu guler alb, de blană, pe deasupra purta o vestă de blană, de culoare crem, blugi negri şi era încălţată cu ghete negre, tip cizmă, iar asupra ei avea un rucsac maro, de piele.

După ce a plecat de la bunică, adolescenta a fost văzută în mai multe zone din Iași, inclusiv în mijloacele de transport în comun.

Persoanele care deţin informaţii, care să ajute la găsirea acesteia, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul unic de urgenţă 112.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: minora disparuta