x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O firmă de salubritate refuză să ia gunoiul de la centrele de carantină

O firmă de salubritate refuză să ia gunoiul de la centrele de carantină

28 Mar 2020   •   17:22
O firmă de salubritate refuză să ia gunoiul de la centrele de carantină
Sursa foto: pixabay.com

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, spune că o companie de salubritate refuză să ia gunoiul de la centrele de carantină, mai municipalitatea, împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti va depune plângere penală.

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu a declarat că o companie de salubritate refuză să ridice gunoiul de la centrele de carantină, motiv pentru care Primăria Capitalei va depune o plângere penală. De asemenea se va solicita şi desfacerea contractului.

„Astăzi (sâmbătă - n.r.) am luat decizia împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a municipiului Bucureşti să depunem o plângere penală pentru că aşa ceva nu este posibil, să laşi o săptămână în centrele de carantină gunoiul neridicat, că tu nu eşti în stare să-ţi faci datoria. Este inacceptabil în condiţiile în care noi vorbim de epidemie la nivelul municipiului Bucureşti. Vorbim despre societatea Romprest care, cu o nonşalanţă ieşită din comun, refuză ostentativ să ridice aceste resturi care sunt resturi de la persoane necontaminate şi resturi care trebuie să aibă un circuit normal spre groapa de gunoi", a spus Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei.

(sursa: Mediafax)

×