x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O nouă fotografie cu Ludovic Orban pe internet. De această dată premierul fumează chiar în timpul unei ședințe la Guvern

O nouă fotografie cu Ludovic Orban pe internet. De această dată premierul fumează chiar în timpul unei ședințe la Guvern

31 Mai 2020   •   13:05
O nouă fotografie cu Ludovic Orban pe internet. De această dată premierul fumează chiar în timpul unei ședințe la Guvern

A părut o nouă poză  pe internet în care premierul Ludovic Orban este prezentat din nou încălcând flagrant legea! Cristian Vasilcoiu distribuie, duminică, o poză în care Ludovic Orban poate fi văzut din nou fără masca de protecție și cu țigarea în mână, fumând chiar în timpul unei ședințe la Guvern.

„Din categoria învățămintele premierului Orban către popor, azi lecția Reguli de igienă: se fumează și în sala de ședințe de Guvern!”, a scrie Vasilcoiu.

 

 

Din categoria învățămintele premierului Orban către popor, azi lecția Reguli de igienă: se fumează și în sala de ședințe de Guvern!

Publicată de Cristian Vasilcoiu pe Duminică, 31 mai 2020

Fotografia apare la doar două zile după scandalul în care mai mulţi miniştri dar si Ludovic Orban, apar în biroul premierului nepurtând mască iar doi dintre ei fumau.

Internauţii au comentat noua fotografie, mulţi nefiind deranjați că premierul fumează în spaţiu inchis, ci mai degraba de faptul că nu poartă corect mască. Alţii spun că ar fi un război in PNL şi că cineva ar încerca să scape de Ludovic Orban.

" Mai bine renunţă la mizeriile astea cu măşti şi izolări şi distanţari şi lumea îl va agrea mai mult.Nu fumatul e problema ci măsurile luate pe care ei nu le respectă"; "Ca multi alţi sefi din institutiile statului. Cine ii controlează? ??"; "Deja e serial ..cineva vrea sa scape de Orban ...chiar unii din partid fac asta"; "E clar, asta e răzbunare, cineva de lângă el trimite pozele PSD-istilor ca sa scape de Orban", sunt cîteva dintre postări

Ludovic Orban riscă o nouă amendă. 1000 de lei pentru că nu poartă corect masca şi 500 de lei pentru fumatul în spaţiile publice închise.

Mediafax

 

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban