x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oana Gheorghiu​​​​​​​: O struțo-cămilă gestionează vaccinarea în România

Oana Gheorghiu​​​​​​​: O struțo-cămilă gestionează vaccinarea în România

05 Ian 2021   •   18:32
Oana Gheorghiu​​​​​​​: O struțo-cămilă gestionează vaccinarea în România
Sursa foto: Lucian Alecu

Oana Gheorghiu, membru fondator al Asociaţiei „Dăruieşte Viaţă”, spune că România a inventat o struțo-cămilă care să gestioneze vaccinarea: un organism interministerial și este de părere că strategia ar trebui regândită.

„Organizarea și coordonarea activităților din cadrul procesului de vaccinare se realizează de către Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea Secretariatului General al Guvernului și în coordonarea prim-ministrului", este ceea ce Oana Gheorghiu, membru fondator „Dăruiește Viața” numește „o struțo-cămilă”.

Aceasta afirmă că nu știe să fi funcționat în România, vreodată, bine „o treabă interministerială, căci răspunderea e peste tot și nicăieri, mai ales atunci când nu există un lider de asociere, adică un minister care să aibă responsabilitatea”.

„Poate că ar trebui regândită strategia și dacă MAPN stă cel mai bine la logistică, atunci MAPN să fie, dar să fie un minister responsabil”, spune Oana Gheorghiu, pe pagina ei de Facebook.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Oana Gheorghiu