x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Orban, avertisment dur pentru românii care merg pe litoral: Ducem boala acasă și-i îmbolnăvim în primul rând pe cei dragi

Orban, avertisment dur pentru românii care merg pe litoral: Ducem boala acasă și-i îmbolnăvim în primul rând pe cei dragi

24 Iul 2020   •   11:04
Orban, avertisment dur pentru românii care merg pe litoral: Ducem boala acasă și-i îmbolnăvim în primul rând pe cei dragi
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Ludovic Orban le-a transmis un avertisment turiștilor înainte de weekend. El spune că românii care își vor petrece weekendul în stațiuni trebuie să se protezeje pentru a nu-i îmbolnăvi „pe cei dragi de acasă” cu acest „virus pervers”.

„Să se protejeze, să respecte normele de protecție sanitară - purtatul măștii, distanța fizică de protecție, igiena personală... Sunt lucruri simple”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că dacă aceste reguli vor fi respectate, gradul de răspândire a virusului va fi mic.

„Dacă ne îmbolnăvim, ducem boala acasă și-i îmbolnăvim în primul rând pe cei dragi, după aia pe prieteni, pe colegi. Trebuie să fim responsabili și să ne ferim de acest virus pervers”, a adăugat premierul.

De asemenea, el a realuat tema, potrivit căreia, în perioada următoare, nu vor fi relaxate restricțiile, dar nici nu vor fi luate măsuri care să afecteze economia.

Premierul vizitează, vineri, împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, județele Gorj și Alba, unul dintre obiective fiind inspectarea lucrărilor pe Transalpina.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: ludovic orban