x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Orban, de Paște: Sperăm să recâștigăm cât de curând efervescența socială care ne-a lipsit

Orban, de Paște: Sperăm să recâștigăm cât de curând efervescența socială care ne-a lipsit

01 Mai 2021   •   18:00
Orban, de Paște: Sperăm să recâștigăm cât de curând efervescența socială care ne-a lipsit
Sursa foto: Lucian Alecu

„Sărbătoarea Paștelui ne reunește pe toți în spiritul compasiunii și al apropierii de ceilalți”, spune Ludovic Orban în mesajul său de Paște: „Împărtășim miracolul Învierii, privind în viitor cu speranța că împreună vom recâștiga cât de curând efervescența socială care ne-a lipsit atât de mult”.

„Gândurile și urările mele se îndreaptă către toți creștinii care sărbătoresc Sfintele Paști, fie că sunt în țară sau în diaspora. Sărbătoarea Paștelui ne reunește pe toți în spiritul compasiunii și al apropierii de ceilalți, cu bucuria veștii că Domnul Iisus a înviat pentru noi. A trecut un an de când ne confruntăm cu cea mai mare provocare din istoria recentă. Am fost cu toții puși la mari încercări, cetățeni și autorități, pentru a face față unei crize fără precedent”, scrie Orban.

Liderul liberal le mulțumește tuturor celor care, dând dovadă de responsabilitate și solidaritate, au respectat regulile de protecție sanitară.

„Sunt alături de personalul medical, adevărații noștri eroi din prima linie care au făcut și fac eforturi cu adevărat supraomenești. Lor le suntem cu toții recunoscători pentru dedicarea de care dau dovadă, punându-și viața în pericol pentru a-și salva semenii. Sărbătoarea Paștelui ne regăsește în plină campanie de vaccinare și am convingerea că odată cu finalizarea acestui proces vom reveni la normalitate, iar fiecare român se va putea bucura pe deplin de viața care ne-a lipsit atât de mult.
Împărtășim miracolul Învierii, privind în viitor cu speranța că împreună vom recâștiga cât de curând efervescența socială care ne-a lipsit atât de mult în ultimul an.
Lumina sfântă să vă coboare în suflete și în case, dragi români. Paște fericit!” - este mesajul lui Orban.

×
Subiecte în articol: ludovic orban