x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Orban, despre Tătaru și Alexe, surprinși fără mască: Nu era în vigoare restricția

Orban, despre Tătaru și Alexe, surprinși fără mască: Nu era în vigoare restricția

09 Noi 2020   •   12:37
Orban, despre Tătaru și Alexe, surprinși fără mască: Nu era în vigoare restricția
Sursa foto: Hepta

Premierul Ludovic Orban spune că Nelu Tătaru și Costel Alexe nu au încălcat regulile când au stat într-un balon de plastic de tip iglu de pe o terasă din Iași: „Nu era în vigoare restricția”.

„Nu era în vigoare restricția”, spune Ludovic Orban.

Potrivit unor fotografii apărute într-o publicație din Iași, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, și fostul ministru al Mediului Costel Alexe, au stat într-un balon de plastic de pe o terasă, fără a purta măști de protecție.

„Nu, nu sunt adolescenți și tineri - cum le zice Orban, nu sunt nici țărani agricultori din piețe - , nu sunt nici elevi cu prezența fizică la școală, nu sunt nici dupaă ora 23,00, sunt chiar distinsii membri ai guvernului - ministrul nesănătății Neluțu Tataru și său de la PNL Iași - Costică Alexa - cel căruia îi mirosea poluarea de la București dar pentru care nu a luat nicio măsură, ca ministru al mediului. Unul lângă altul, fără mască, fără distanță, lejer, liniștit, la o relaxare mică”, a comentat prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea.

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică seara că adolescenții nu se infectează la școală, ci când nu sunt supravegheați de părinți și profesori. „Adolescenții sunt răspândaci de virus”, a mai spus șeful Guvernului.

 

×
Subiecte în articol: ludovic orban