x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Orban îi atacă pe primarii și președinții de consiliu județean din Galați: Cu borduri, ciment și panseluțe nu poți să creezi dezvoltare

Orban îi atacă pe primarii și președinții de consiliu județean din Galați: Cu borduri, ciment și panseluțe nu poți să creezi dezvoltare

23 Sep 2020   •   13:15
Orban îi atacă pe primarii și președinții de consiliu județean din Galați: Cu borduri, ciment și panseluțe nu poți să creezi dezvoltare
Sursa foto: Lucian Alecu

Premierul Ludovic Orban i-a criticat pe primarii și președinții de consiliu județean din Galați , despre care susține că au fost doar oameni crescuți în perioada comunistă: „E nevoie de o schimbare profundă. Numai cu borduri, ciment, vopsea și panseluțe nu poți să creezi dezvoltare”.

 

„Galațiul are o șansă, după 30 de ani în care în fruntea județului s-au aflat doar oameni crescuți în perioada comunistă care au avut o viziune comunistă privitor la modul în care trebuie condus un județ. Din cauza asta, în 30 de ani Galațiul în loc să evolueze, din păcate a făcut pasul înapoi. Guvernarea PSD a făcut rău Galațiului. Concluzia e clară - e nevoie de o schimbare profundă. Numai cu borduri, ciment, vopsea și panseluțe nu poți să creezi dezvoltare”, spune Ludovic Orban.

El spune că deputatul USR Bogdan Rodeanu, susținut și de PNL la Primăria Galați, este „un parlamentar exemplar, activ, care s-a bătut pentru Galați”.

La rândul său, liderul USR, Dan Barna, spune că Galațiul reprezintă „unul dintre cele mai amarnice exemple de proastă administrare”.

„În mod particular, Galațiul beneficiază de resurse și de oportunități la care multe dintre administrațiile din România îndrăznesc, poate, doar să viseze. Galațiul este port la Dunăre, are o industrie puternică și o industrie cu tradiție, Galațiul are o universtitate de prestigiu, cu performanțe și dascăli valoroși. În ciuda acestor resurse semnificative, galațiul stă de 30 de ani în subdezvoltare”, adaugă Barna.

×
Subiecte în articol: ludovic orban