x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Orban, mesaj SPECIAL de Ziua Poliției de Frontieră: S-a aflat în linia întâi în lupta cu COVID

Orban, mesaj SPECIAL de Ziua Poliției de Frontieră: S-a aflat în linia întâi în lupta cu COVID

24 Iul 2020   •   12:20
Orban, mesaj SPECIAL de Ziua Poliției de Frontieră: S-a aflat în linia întâi în lupta cu COVID
Sursa foto: Lucian Alecu

Poliția de Frontieră s-a aflat în linia întâi în eforturile autorităților de a limita răspândirea noului coronavirus, consideră premierul Ludovic Orban, într-un mesaj adresat cu ocazia Zilei Poliției de Frontieră.

Potrivit mesajului transmis vineri de premierul Ludovic Orban cu ocazia Zilei Poliției de Frontieră, au fost săptămâni la rând în care polițiștii de frontieră au lucrat la capacitate maximă pentru a gestiona situațiile create la unele puncte de trecere în contextul pandemic și a limita timpii de așteptare.

„Poliția de Frontieră s-a aflat, practic, în linia întâi, în eforturile autorităților de a limita răspândirea noului coronavirus. (…) Dacă România a reușit până acum să evite situații grave cu care s-au confruntat alte țări din cauza pandemiei, consider că este și meritul polițiștilor de frontieră și le mulțumesc pentru aceasta”, a subliniat premierul.

Orban susține că, în ultimele luni, angajații Poliției de Frontieră au fost expuși și riscului epidemiologic în punctele de trecere aglomerate.

„Felicit Poliția de Frontieră Română și pe toți profesioniștii acestei structuri din cadrul MAI pentru modul exemplar în care s-au mobilizat în contextul crizei sanitare, pentru întreaga lor activitate de securizare a frontierelor terestre, maritime, fluviale și aeriene ale României la nivelul standardelor de stat membru al UE și de aspirant la statutul de membru al Spațiului Schengen”, a conchis Ludovic Orban.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ludovic orban