x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (P) Cum să faci alegeri bune dacă apelezi la Kratki.ro

(P) Cum să faci alegeri bune dacă apelezi la Kratki.ro

23 Iun 2017   •   13:54
(P) Cum să faci alegeri bune dacă apelezi la Kratki.ro

În fiecare zi suntem puși în fața unor situații în care știm să facem cele mai bune alegeri. Unele dintre ele sunt de mică importanță și poate ne vor influența doar câteva ore sau zile, în timp ce altele vor avea o mare importanță pe tot parcursul vieții.

O astfel de alegere se referă la momentul în care trebuie să achiziționezi anumite produse pentru locuința ta, produse în care poate investești o singură dată în viață. Și atunci trebuie să te gândești clar, că important e să primeze calitatea produsului ales. De exemplu, achiziționarea unui șemineu, este o investiție pe care ți-ai dori să o faci o singură dată în viață, și de aceea trebuie să cauți ca acesta să îndeplinească toate standardele necesare.

De calitatea au ales să se ocupe și cei de la Kratki.ro, care dispun de o gamă largă de focare semineu fonta sau oțel de înaltă calitate la prețuri avantajoase. Focarele Kratki, sobele și accesoriile sunt disponibile în aproape 60 de țări din întreaga lume. Pefoc.ro este distribuitorul oficial produselor Kratki în România.

Personalul echipei Kratki este instruit și pregătit pentru a oferi servicii de încredere, dobândind de-a lungul timpului vaste cunostinte despre seminee, instalații și logistică. Prețurile  sunt accesibile, câștigând rapid încrederea clienților, iar oferta de produse se află într-un proces continuu de extindere.

Pe lângă importanța unui coș de fum de calitate și bine montat de un profesionist, focarul este următorul pe care trebuie să îl avem în vedere. Focarul reprezintă locul în care s eproduce căldura necesară încălzirii șemineului. Caracteristicile lui se referă la putere, materialul din care sunt făcute, tipul de deschidere și tipul de sticlă. Pe lângă materialul din care sunt făcute, focarele se mai diferențiază și în funcție de tipul de funcționalitate, care se referă la focarele de tip termocentrală care îşi distribuie căldură prin calorifere şi cele cu distribuţie a căldurii pe aer cald.

Șemineele cu focare din fontă se încălzesc foarte repede după aprinderea focului și dezvoltă o putere de ardere mare, iar cele din oţel căptuşite cu şamotă, se încălzesc mai greu, dar după stingerea focului acestea menţin căldură mai mult timp. Şamota este un consumabil care se schimbă odată la 3-4 ani.

Şemineul nu mai este doar un simplu obiect care are rol de încălzire. Pe parcursul anilor, datorită schimbărilor apărute în piață, șemineul a ajuns la diverse forme de design și stilizare devenind un decor favorit pentru locuinţă. Magia focului și a căldurii transmise îi asigură succesul în funcţie de tipul constructiv, modul de funcţionare precum şi de materialele folosite pentru elaborarea finisajului. Rustic, clasic sau modern tinde să se încadreze cât mai perfect în diferitele stiluri arhitecturale devenind centrul căminului şi transformând astfel locul unde este amplasat într-un loc preferat de reunire a familiei.

Imaginile întipărite în minte, din filme sau cărți, cu familii strânse în jurul unui șemineu, nu sunt un clișeu. Alege și tu un șemineu din gama de produse oferite de Kratki.ro și vei avea o atmosferă de poveste, chiar la tine acasă. De la clasicele șeminee pe lemne, la cele pe gaz sau electrice, la bioseminee sau diverse accesorii, Kratki.ro te ajută să aduci un plus de confort în locuința ta!

 

×