x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patronul firmei care deţine TIR-ul implicat în accidentul din Ungaria este un fost poliţist de frontieră

Patronul firmei care deţine TIR-ul implicat în accidentul din Ungaria este un fost poliţist de frontieră

de Mediafax    |    31 Oct 2011   •   09:10
Patronul firmei care deţine TIR-ul implicat în accidentul din Ungaria este un fost poliţist de frontieră

TIR-ul implicat in accidentul din Ungaria apatine unei societati de transport din municipiul Arad, ai carei patroni sunt un fost politist de frontiera condamnat pentru ucidere din culpa si mama acestuia.

Firma se numeste Transalex si are sediul intr-un apartament dintr-un bloc din municipiul Arad, iar soferul plecase in cursa duminica seara, la ora 22:00, transportand componente pentru mobilier din Arad in Germania, anunta Mediafax.

Mama fostului politist de frontiera a declarat ca soferul TIR-ului nu era obosit, pentru ca a plecat in cursa duminica seara si a vorbit cu el la telefon cu cateva minute inainte de producerea accidentului.

Femeia a spus ca soferul a iesit din tara prin Vama Nadlac, in cursul noptii. "Nu era obosit, nu cred ca avea cum sa adoarma la volan, l-am contactat cu putin inainte de producerea accidentului si era in forma, chiar bine dispus", a declarat femeia, Maria Fratila, care a precizat ca este proprietara a firmei de transport impreuna cu fiul ei, Alexandru Fratila.

Alexandru Fratila este fost politist de frontiera din Arad, care a fost demis in 28 februarie 2011, dupa ce a fost condamnat definitiv pentru ucidere din culpa, in urma unui accident rutier. Fostul politist de frontiera a fost implicat intr-un accident rutier soldat cu moartea unui barbat.

Soferul TIR-ului implicat in accidentul din Ungaria are 31 de ani, se numeste Ovidiu Munteanu si lucra la firma din Arad de trei ani.

In urma accidentului produs in Ungaria si-au pierdut viata 14 romani care se aflau in microbuzul care s-a ciocnit cu TIR-ul. De asemenea, soferul TIR-ului si un pasager au fost raniti, fiind transportati la spitalul din Szeged.

×