x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Patru fetițe, agresate sexual de doi bărbați în incinta celui mai mare mall din Cluj-Napoca

Patru fetițe, agresate sexual de doi bărbați în incinta celui mai mare mall din Cluj-Napoca

27 Mai 2020   •   14:26
Patru fetițe, agresate sexual de doi bărbați în incinta celui mai mare mall din Cluj-Napoca

Patru copile cu vârstele cuprinse între 9 și 12 ani au fost agresate sexual de doi bărbați chiar într-o încăpere din centrul comercial Iulius Mall din Cluj-Napoca. Bărbaţii ar fi angajaţi ai unei firme care-şi desfăşoară activitatea în incinta mall-ului, scrie Antena 3.

Cei doi le cumpărau diverse bunuri, produse alimentare sau le promiteau bani ca să profite de ele.

”I.I., în perioada februarie-mai a acestui an a profitat de faptul că un copil de doar 11 ani nu s-a putut apăra singur și a săvârșit acte de natură sexuală, altele decât specifice violului, informează Parchetul Județean Cluj. A agresat sexualul atât într-o încăpere dintr-un centru comercial din municipiu, cât și la el acasă. Bărbatul a atras copilul cumpărându-i tot felul de obiecte și dulciuri. De asemenea, în seara de 17 mai, când se afla în locuința unuia dintre minori, „inculpatul ar fi exercitat asupra a două persoane în vârstă de 11 ani, respectiv 9 ani, acte de natură sexuală”.

Cel de-al doilea bărbat, C.Z., în luna februarie a acestui an, bărbatul a agresat sexual un copil de 11 ani și i-a promis o sumă de bani pentru a-i permite să facă acele lucruri. C.Z. nu este la primul incident de acest gen. În vara anului 2018, tot într-un centru comercial, a abuzat doi minori, în vârstă de 10, respectiv 12 ani în repetate rânduri, apoi agresiunile au continual la locuința sa.

Ambii inculpați se află în arest preventiv, la propunerea procurorului, judecătorul de drepturi și libertăți dispunând arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile, începând cu data de 21.05.2020, respectiv 22.05.2020.”, se arată într-un comunicat, potrivit monitorulcj.ro.

×