x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 100 de cadre medicale din județul Vrancea s-au vaccinat împotriva COVID-19, după prima zi de campanie

Peste 100 de cadre medicale din județul Vrancea s-au vaccinat împotriva COVID-19, după prima zi de campanie

05 Ian 2021   •   10:15
Peste 100 de cadre medicale din județul Vrancea s-au vaccinat împotriva COVID-19, după prima zi de campanie

Peste 100 de cadre medicale din județul Vrancea au fost imunizate împotriva COVID-19 după prima zi de vaccinare. Astfel, au fost vaccinate 80 de cadre medicale la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani și alte 25 la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Popescu”, potrivit Direcției de Sănătate Publică Vrancea.

„Prima zi a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 în Vrancea are ca bilanţ 105 cadre medicale, din care 80 s-au imunizat la centrul amenajat în Spitalul de Urgenţă 'Sfântul Pantelimon', respectiv 25 la Spitalul Militar de Urgenţă 'Dr. Alexandru Popescu' Focşani. Vaccinarea, care face parte din etapa I, rezervată personalului medical, va continua zilnic. Mesajul comun transmis de cei care au ales acest mod al imunizării este de siguranţă individuală şi pentru persoanele din jur, în aşa fel încât să poată oferi în continuare servicii medicale în deplină siguranţă pacienţilor şi revenire cât mai rapidă la o viaţă normală, aşa cum era înainte de pandemia cu COVID-19", scrie în comunicatul de presă al DSP Vrancea.

Campania de vaccinare va continua în Vrancea și în zilele următoare, fiind disponibile 870 de doze de vaccin .

×
Subiecte în articol: vrancea vaccin anti-covid cadre medicale