x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste 110 proiecte, în primele minute de la lansarea apelului pentru decontarea tabletelor

Peste 110 proiecte, în primele minute de la lansarea apelului pentru decontarea tabletelor

02 Noi 2020   •   22:06
Peste 110 proiecte, în primele minute de la lansarea apelului pentru decontarea tabletelor

Vicepremierul Raluca Turcan a anunțat că 113 proiecte deschise și 6 proiecte finalizate au fost depuse, luni, în doar 30 de minute de la lansarea apelului pentru decontarea tabletelor.

„Apelul a fost deschis în această dimineață (luni dimineață-n.r.), iar bugetele sunt de 100 de milioane de euro pentru tabletele elevilor și de 50 de milioane pentru universități. Școlile, inspectoratele, autoritățile publice locale și universitățile au înțeles nevoia de a cumpăra tablete, laptopuri și alte echipamente IT pentru a susține învățământul online în această perioadă de criză sanitară”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Aceasta precizează că aceste achiziții sunt finanțate din fonduri europene.

„Acum, fiecare beneficiar își poate deconta integral cheltuielile pentru susținerea elevilor, studenților și profesorilor. Încurajez școlile, inspectoratele, autoritățile publice locale și universitățile care au cumpărat dispozitive electronice pentru învățământul online sau care le vor achiziționa în perioada următoare să aplice pentru a-și deconta aceste cheltuieli”, a mai scris vicepremierul.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: decontare tablete